Wie wij zijn

Over ons

Flexibiliteit, kwaliteit en een open manier van communiceren is waar wij voor staan. Wij zijn een NOAB-erkend kantoor.

Bendor

Met ingang van 1 januari 2015 is Robert Goemans (1978) toegetreden als vennoot. Robert heeft 8 jaar als accountant bij Deloitte Amsterdam gewerkt en daar uiteindelijk in de rol van manager verschillende internationale, beursgenoteerde en MKB ondernemingen gecontroleerd. Daarna heeft Robert de overstap gemaakt naar de Transaction Services (overname) praktijk bij Deloitte Amsterdam. In de rol van manager is Robert daar ruim 3 jaar betrokken geweest bij diverse internationale fusies en overnames. Ook heeft Robert de postdoctorale studie tot Register Accountant (RA) aan Universiteit van Amsterdam met succes afgerond.

Werkwijze

Flexibiliteit, kwaliteit en een open manier van communiceren is waar wij voor staan. Wij krijgen veel positieve reacties van onze klanten over de manier waarop wij samenwerken.

Voordelen van een NOAB-kantoor

Kwaliteit van dienstverleningen en advies

Met een periodieke herkwalificatie toetsing stelt de NOAB vast of aan de standaarden wordt voldaan.

Up-to-date kennis

Middels Permanente Educatie zijn NOAB leden verplicht op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving.

Laagdrempelig en oplossingsgericht

NOAB-leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten.

Ethisch handelen

De NOAB Beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Een kopie van deze voorwaarden is bijgesloten.

Klaar voor de toekomst

NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden.

NOAB Samenstelverklaring

Concreet betekent het voor u als klant dat Bendor een NOAB samenstelverklaring mag afgeven. Deze samenstelverklaring voegt waarde toe aan de jaarrekening en wordt door veel instanties (zoals banken) beschouwd als gelijkwaardig met een samenstelverklaring van een (register)accountant.

Bendor is een NOAB-kantoor

Wat dit betekent voor u als klant? Lees hier de zes belangrijkste kenmerken van
een NOAB erkend kantoor:

Bekijk onze diensten