Wie

We zijn toegankelijke experts en als familiebedrijf én ondernemers gewend om achter de cijfers te kijken. Zo krijgen we een goed beeld van je adviesbehoefte.

Wie

Carolien Achterbosch

De coachende rol die Carolien nogal eens inneemt tekent haar manier van werken. En dat coachen doet ze niet alleen extern. Haar klantenpakket kent veel starters. Die hebben soms een extra duwtje nodig. Met haar ervaring weet ze als geen ander dat cijfers niet alles zeggen. Het herkennen en stimuleren van ondernemerschap, is minstens zo belangrijk. Maar ook eerlijk zijn over kansen en mogelijkheden. Die oprechte interesse in de ondernemer achter de getallen, en de wil om van wezenlijk toegevoegde waarde te zijn kenmerkt Carolien. Ze neemt graag zorgen uit handen, zodat de ondernemer kan ondernemen. Dat vraagt ook inzet van de ondernemer, want een glasheldere administratie is toch echt een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.

Frank Goemans

Frank Goemans  is de founding father van Bendor. Met een jarenlange ervaring als CFO bij verschillende (middel)grote ondernemingen nam hij in 1997 een kantoor over dat hij grondig reorganiseerde. Dat kantoor werd Bendor. Als senior partner heeft hij een schat aan ervaring en is hij onbetwist het fiscale geweten. Voor heel complexe problematiek werkt Bendor overigens altijd samen met externe fiscalisten. Voor hem zijn het de persoonlijke relaties en de afwisseling die het werk leuk maken. Juist het kennen van je klant, de mens achter de cijfers, maakt dat je van onschatbare waarde kunt zijn. Daar denken die klanten net zo over, want relaties van 20 jaar zijn geen uitzondering.

Kenneth Sloote

Kenneth studeerde commerciële economie in Suriname en na een lange carrière daar en in Curaçao koos hij in 2018 voor Nederland. Hij startte nagenoeg direct bij Bendor. Zijn specialisme: de administratie van MKB-bedrijven. Alles tot aan het jaarverslag zeg maar. Vooral het oplossen van ingewikkelde vraagposten vindt hij leuk. Het móet tot achter de komma kloppen. En dat doet het dan ook. Hij is vaak al eerste op kantoor, een uur of 7. Hij doet de planten, leegt de vaatwasser, neemt kop koffie en duikt achter zijn computer. Bendor is een bedrijf met allemaal verschillende karakters, zegt Kenneth, we geven elkaar de ruimte, het is eigenlijk net ‘n familie. ‘Weet je, mijn werk kan ook heel gemakkelijk thuis doen, maar die sfeer hier wil ik voor geen goud missen.’

Steven Wismeijer

De hele dag hetzelfde doen is niks voor Steven. Hij studeerde fiscale economie en hield zich daarna alleen bezig met expats. Steven ziet zichzelf meer als een generalist met talent voor dienstverlening. Bij Bendor is hij op zijn plek. Uiteraard doet hij standaard administratiewerk, maar ook de loonadministratie zit in zijn takenpakket. Daarnaast zet hij zijn fiscale kennis in. Juist dat samenspel tussen de verschillende disciplines geeft inzichten en verdiept het advies aan klanten. Wat bijzonder is aan Bendor? Steven noemt het diverse gezelschap. Bij adviseren draait het vaak nog meer om de klik, dan om de kennis. Dan is die diversiteit een pré. Als de match er is, is er vertrouwen, en als er vertrouwen is kan Bendor waarmaken wat ze beloven te zijn: betrokken, tot achter de komma’.