Diensten

Wij zetten ons in om ondernemers een helder inzicht te geven in hun financiële situatie, zodat zij gewapend met die kennis hun bedrijf succesvol kunnen sturen.

Diensten

Verwerking van je administratie

  • Het verzorgen van je administratie. We gebruiken de volgende pakketten: Twinfield, volledig digitaal en in de cloud, en King, een analoog pakket voor een papieren administratie. Voor de digitale documentverwerking werken we met Basecone. Werk je nu met een ander pakket, geen probleem, we hebben voldoende ervaring met de meest gangbare overige pakketten.
  • Salarisadministratie. Aangiftes BTW, Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Hiervoor gebruiken we oa. Elsevier Nextens.
  • De verwerking gebeurt in-house, groot voordeel: je complete administratie wordt gedaan op een plek. Dat houdt alles lekker overzichtelijk.

Complete holding administratie voor een fixed fee

De complete administratie van je holding (met beperkte transacties) verzorgen wij voor een vast tarief van €1.150 excl. BTW per jaar.

Optioneel verzorgen wij de salarisadministratie voor €160 excl. BTW per jaar.

CFO-service, een interim specialist

Je kunt bij ons terecht voor het inhuren van een (interim) CFO of financieel expert op uurbasis. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de bedrijfsvoering of voor specifieke projecten of vraagstukken.

Wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Probleemloos overstappen?

Onze partners

Bendor werkt nauw samen met een aantal specialistische partners. Dus als je bijvoorbeeld je eenmanszaak wilt omzetten naar een BV of iets wilt weten over arbeidsrecht of auteursrecht, dan kunt je terecht bij ons fiscaal en juridisch netwerk.